Astăzi 20-05-2024 sunt: 488 persoane private de libertate

Licitații publice

 

Protocol medicamente compensate

Penitenciatul Bistrita a demarat procedura pentru selectia de discount in vederea incheierii unui Protocol de colaborare cu Penitenciarul Bistrita pentru serviciile de eliberare medicamente compensate pe baza de retete, detinutilor custodiati in penitenciarul nostru.

Modul de transmitere a ofertei este detaliat in invitatia anexata.

model-Protocol.doc

Formular-oferta.docx

Invitatie-Penitenciarul-Bistrita.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Legume de toamna ( Cartofi de toamna rosii, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 09.10.2023, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizare Legume de vara ( Cartofi de toamna rosii, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Datele pentru participarea la licitație se regasesc în anunțul de participare nr.  CN1059216

CN1059216-Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1189352.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Legume de vara ( Cartofi de vara rosii, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 19.06.2023, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizare Legume de vara ( Cartofi de vara rosii, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Datele pentru participarea la licitație se regasesc în anunțul de participare nr.  CN1055383

Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1179385.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de supervizare și supraveghere tehnică prin diriginți de șantier aferente obiectivului de investiții „Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (pavilion detenție 100 de locuri)”- Penitenciarul Bistrița

Penitenciarul Bistrita achiziționează Serviciile de supervizare și supraveghere tehnică prin diriginți de șantier aferente obiectivului de investiții „Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (pavilion detenție 100 de locuri)”- Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de transmitere oferte la data de 26.04.2023, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1357793.

Anunt-publicitar-caiet-de-sarcini-si-draft-contract-diriginti-de-santier.pdf

Contract de execuție lucrări aferent obiectivului de investiții „Ansamblu pavilion detenţie gospodǎrie agrozootehnicǎ – 100 locuri” – Penitenciarul Bistrița.

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Procedura simplificata in vederea atribuirii unui Contract de execuție lucrări aferent obiectivului de investiții „Ansamblu pavilion detenţie gospodǎrie agrozootehnicǎ – 100 locuri” – Penitenciarul Bistrița. Anuntul de participare simplificat nr. SCN1123028 este publicat in SEAP.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor, in SEAP, este 05.05.2023, ora 15.00.

FisaDate_DF1175736.pdf

Anunt-de-participare-simplificat.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița

Penitenciarul Bistrita achiziționează Serviciile de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de transmitere oferte la data de 31.03.2023, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1353392.

Solicitare-oferta-de-pret-caiet-de-sarcini-si-draft-contract.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița

Penitenciarul Bistrita achiziționează Serviciile de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de depunere oferte la data de 23.03.2023, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1350549.

Anunt-publicitar-Verificatori-proiecte.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de supervizare și supraveghere tehnică prin diriginți de șantier aferente lucrărilor de ”Desființare construcții C17 – Imobil principal GAZ, C18 – Adăpost animale, C19 – Adăpost porcine 2 și C20 – Adăpost porcine 1” – Penitenciarul Bistrița

Penitenciarul Bistrita achiziționează Servicii de supervizare și supraveghere tehnică prin diriginți de șantier aferente lucrărilor de ”Desființare construcții C17 – Imobil principal GAZ, C18 – Adăpost animale, C19 – Adăpost porcine 2 și C20 – Adăpost porcine 1” – Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de depunere oferte la data de 17.03.2023, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1350032

Anunt-publicitar-Diriginte-de-santier-demolare.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Brânză telemea nesărată, Brânză telemea maturată, Amelioratori alimentari, Boia ardei, Cimbru, Drojdie, Foi dafin, Lapte praf, Mere, Mixt pentru murături, Piper, Sare alimentară, Usturoi, Unt, Biscuiti vrac, Pasta de tomate, Zahar, Ulei de floarea soarelui

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 10.04.2023, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Brânză telemea nesărată, Brânză telemea maturată, Amelioratori alimentari, Boia ardei, Cimbru, Drojdie, Foi dafin, Lapte praf, Mere, Mixt pentru murături, Piper, Sare alimentară, Usturoi, Unt, Biscuiti vrac, Pasta de tomate, Zahar, Ulei de floarea soarelui

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1052515.

FisaDate_DF1171932.pdf

CN1052515-Anunt-de-participare.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir, Carne de pasăre, Subproduse de porc, Slănină afumată, Ouă de găină pentru consum

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 03.04.2023, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir, Carne de pasăre, Subproduse de porc, Slănină afumată, Ouă de găină pentru consum

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr. CN1052322

CN1052322-Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1171608.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Pâine semialbă

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 27.03.2023, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Pâine semialbă

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1052308.

CN1052308-Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1171574.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Penitenciarul Bistriţa cu sediul în Bistriţa, str. Tărpiului, nr. 22, are onoarea să vă invite să participaţi la Selecţia de oferte de preţ privind valorificarea unor Echipamente aparţinând compartimentului IT: Server, Switch, Notebook, UPS 2770W, Licenţă Office 2007, Imprimantă, Scaneer A3 şi aparţinând Cabinetului stomatologic: Unit dentar, scoase din funcţiune.

Ofertele de preţ se pot trimite prin următoarele căi: prin depunere personală la sediul unităţii: Bistriţa, str. Tărpiului, nr. 22, jud. Bistriţa Năsăud; prin fax la numărul 0263234439 sau prin email, la adresa pbistrita@anp.gov.ro.

Acestea se depun în plic închis şi sigilat, până la data de 20.12.2022, ora 12.00.

Invitatie-la-Selectia-de-oferte.pdf

Protocol medicamente compensate

Penitenciatul Bistrita a demarat procedura pentru selectia de discount in vederea incheierii unui Protocol de colaborare cu Penitenciarul Bistrita pentru serviciile de eliberare medicamente compensate pe baza de retete, detinutilor custodiati in penitenciarul nostru.

Modul de transmitere a ofertei este detaliat in invitatia anexata.

Invitatie-Penitenciarul-Bistrita.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Prin prezenta, vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 14.12.2022, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Server, Switch, Notebook, UPS 2770W, Licenţă Office 2007, Imprimantă, Scaneer A3 şi aparţinând Cabinetului stomatologic: Unit dentar, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 14.12.2022, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Invitatie-licitatie-1.pdf

Documentarie-licitatie.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Prin prezenta, vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 09.12.2022, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Server, Switch, Notebook, UPS 2770W, Licenţă Office 2007, Imprimantă, Scaneer A3 şi aparţinând Cabinetului stomatologic: Unit dentar, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 07.12.2022, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Documentatie-licitatie.pdf

Invitatie-licitatie.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de expertizare tehnică a proiectului și lucrărilor executate în cadrul obiectivului de investiții „Sistem control acces” – Penitenciarul Bistrița. Penitenciarul Bistrita achiziționează Servicii de expertizare tehnică a proiectului și lucrărilor executate în cadrul obiectivului de investiții „Sistem control acces” – Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de depunere oferte la data de 22.11.2022, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1330662

Solicitare-oferta-de-pret-Caiet-de-sarcini-si-Draft-contract.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de expertizare tehnică a proiectului și lucrărilor executate în cadrul obiectivului de investiții „Sistem control acces” – Penitenciarul Bistrița.Penitenciarul Bistrita achiziționează Servicii de expertizare tehnică a proiectului și lucrărilor executate în cadrul obiectivului de investiții „Sistem control acces” – Penitenciarul Bistrița, cu termen limita de depunere oferte la data de 17.11.2022, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1328554

/Anunt-publicitar-caiet-de-sarcini-si-draft-de-contract.pdf

 Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Prin prezenta, vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 02.12.2022, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Server, Switch, Notebook, UPS 2770W, Licenţă Office 2007, Imprimantă, Scaneer A3 şi aparţinând Cabinetului stomatologic: Unit dentar, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 29.11.2022, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Documentatie.pdf

Invitatie.pdf

Negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare – Acord cadru furnizare Biscuii vrac, Pasta de tomate, Zahar

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, cu termen limită de depunere oferte 02.11.2022, ora 12.00, la secretariatul unității,  pentru încheierea unui acord cadru pentru furnizarea de Biscuii vrac, Pasta de tomate, Zahar pentru 6 luni.

Datele pentru participarea la negociere se regăsesc în invitația de participare și instrucțiunile pentru ofertanți.

caiet-de-sarcini-Lot-3-Zahar.pdf

Caiet-de-sarcini-Lot-2-Pasta-de-tomate.pdf

Caiet-de-sarcini-Lot-1-Biscuiti-vrac.pdf

Invitatia-de-participare.pdf

Instructiuni-pt-ofertanti.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Alimente – Biscuiti vrac, Pasta de tomate, Zahar

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 28.11.2022, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizare Alimente – Biscuiti vrac, Pasta de tomate, Zahar

Datele pentru participarea la licitație se regasesc în anunțul de participare nr.  CN1048779

FisaDate_DF1163180.pdf

CN1048779-Anunt-de-participare.pdf

Servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILT și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița.

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Procedura simplificata in vederea atribuirii unui contract de prestari servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILT și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Garaje și ateliere auto”. Anuntul de participare simplificat nr. SCN1116168 este publicat in SEAP.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor, in SEAP, este 21.11.2022, ora 15.00.

Anunt-de-participare-simplificat.pdf

FisaDate_DF1163018.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Legume toamna ( Cartofi de toamna, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 24.10.2022, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizare Legume toamna ( Cartofi de toamna, Ceapa uscata, Morcovi, Varza alba)

Datele pentru participarea la licitație se regîsesc în anunțul de participare nr.  CN1047417

Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1159849.pdf

Negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare – Contract de furnizare Brânză telemea nesărată

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, cu termen limită de depunere oferte 24.08.2022, ora 12.00, la secretariatul unității,  pentru încheierea unui acord cadru pentru furnizarea de Brânză telemea nesărată pentru 2 luni.

Datele pentru participarea la negociere se regăsesc în invitația de participare și instrucțiunile pentru ofertanți.

Caiet-de-sarcini.pdf

Invitatie-de-participare.pdf

Instructiuni-pentru-ofertanti-2.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Brânză telemea nesărată

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 19.09.2022, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Brânză telemea nesărată

Datele pentru participarea la licitație se regîsesc în anunțul de participare nr.  CN1046224

Anunt-de-participare.pdf

FisaDate_DF1156847.pdf

Anunț publicitar privind achiziția Serviciilor de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (Pavilion detenție 100 de locuri în regim deschis)

Penitenciarul Bistrita achiziționează Servicii de verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție al obiectivului de investiții Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (Pavilion detenție 100 de locuri în regim deschis), cu termen limita de depunere oferte la data de 24.08.2022, pentru incheierea unui contract de prestări servicii.

Detaliile achiziției se regasesc în anunțul publicitar  nr.  ADV1309826

Anunt-publicitar-caiet-de-sarcini-draft-de-contract.pdf

Negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare – Contract de furnizare Brânză telemea nesărată

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, cu termen limită de depunere oferte 18.08.2022, ora 12.00, la secretariatul unității,  pentru încheierea unui acord cadru pentru furnizarea de Brânză telemea nesărată pentru 2 luni.

Datele pentru participarea la negociere se regăsesc în invitația de participare și instrucțiunile pentru ofertanți.

Caiet-de-sarcini-Branza-telemea-nesarata.pdf

Invitatie-de-participare-2.doc

Instructiuni-pentru-ofertanti-1.pdf

Negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare – Acord cadru furnizare Ceapă uscată și Morcovi

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, cu termen limită de depunere oferte 27.07.2022, ora 12.00, la secretariatul unității,  pentru încheierea unui acord cadru pentru furnizarea de Ceapă uscată și Morcovi pentru 3 luni.

Datele pentru participarea la negociere se regăsesc în invitația de participare și instrucțiunile pentru ofertanți.

Caiet-de-sarcini-Morcovi.pdf

Ceapa-uscata.pdf

Invitatie-de-participare-1.doc

Instructiuni-pentru-ofertanti.docx

Servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILT și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Garaje și ateliere auto” – Penitenciarul Bistrița.

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Procedura simplificata in vederea atribuirii unui contract de prestari servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILT și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Garaje și ateliere auto”. Anuntul de participare simplificat nr. SCN1110489 este publicat in SEAP.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor, in SEAp, este 01.08.2022, ora 15.00.

Anunt-de-participare-simplificat.pdf

FisaDate_DF1153081.pdf

Negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare – Acord cadru furnizare Ulei de floarea soarelui

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, cu termen limită de depunere oferte 08.07.2022, ora 12.00, la secretariatul unității,  pentru încheierea unui acord cadru pentru furnizarea de Ulei de floarea soarelui pentru 6 luni.

Datele pentru participarea la negociere se regăsesc în invitația de participare și instrucțiunile pentru ofertanți.

Caiet-de-sarcini-Ulei-de-floarea-soarelui.pdf

Invitatie-de-participare.doc

Instructiuni-pentru-ofertanti.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Legume de vară (Cartofi de vară, Ceapă uscată, Morcovi, Varză albă)

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 20.06.2022, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Legume de vară (Cartofi de vară, Ceapă uscată, Morcovi, Varză albă)

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1042830

fisadate_df1147403/

anunt-de-participare/

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Semicarcasă de porc degresată, Carne de pasăre, Carne de oaie

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 23.05.2022, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Semicarcasă de porc degresată, Carne de pasăre, Carne de oaie

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1041810.

FisaDate_df1144686/

anunt-de-participare/

Procedură simplificată organizată pentru contract prestări “Servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILD și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (pavilion detenție 100 de locuri)” – Penitenciarul Bistrița

Penitenciarul Bistrita organizeaza Procedura simplificata in vederea incheierii contractului de prestari “Servicii de proiectare, faza PT+DDE+POE/DTOE+PAC/DTAC, AS BUILD și prestarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Ansamblu pavilion detenție gospodărire agrozootehnică (pavilion detenție 100 de locuri)” – Penitenciarul Bistrița.

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  SCN1101357.

FisaDate_DF1137926.pdf

Anunt-de-participare-simplificat.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Brânză telemea nesărată, Brânză telemea maturată, Amelioratori alimentari, Boia ardei, Cimbru, Drojdie, Foi dafin, Lapte praf, Mere, Mixt pentru murături, Piper, Sare alimentară, Usturoi, Unt

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 21.03.2022, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Brânză telemea nesărată, Brânză telemea maturată, Amelioratori alimentari, Boia ardei, Cimbru, Drojdie, Foi dafin, Lapte praf, Mere, Mixt pentru murături, Piper, Sare alimentară, Usturoi, Unt

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1039402.

FisaDate_DF1137578_11.02.2022-11_14.pdf

Anunt-de-participare.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir, Carne de pasăre, Carne de oaie, Subproduse de porc, Slănină afumată, Ouă de găină pentru consum

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 18.03.2022, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir, Carne de pasăre, Carne de oaie, Subproduse de porc, Slănină afumată, Ouă de găină pentru consum

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1039323.

FisaDate_DF1137430_10.02.2022-11_05.pdf

Anunt-de-participare.pdf

Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Pâine semialbă

Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisă, cu termen limită de depunere oferte la data de 15.03.2022, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Pâine semialbă

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr.  CN1039286.

FisaDate_DF1137316_09.02.2022-10_29.pdf

Anunt-de-participare.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 15.09.2021, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Copiatoare şi Echipamente aparţinând compartimentului Medical: Aparat detartraj, Analizator semiautomat, Maşinӑ universalӑ centrifugalӑ, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 13.09.2021, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Invitatie.pdf

Documentatia-de-valorificare.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 08.09.2021, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Copiatoare şi Echipamente aparţinând compartimentului Medical: Aparat detartraj, Analizator semiautomat, Maşinӑ universalӑ centrifugalӑ, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 06.09.2021, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Documentatie-licitatie-publica-cu-strigare.pdf

Invitatie-.pdf

Licitaţiei publica cu strigare – valorificare echipamente scoase din functiune

Vă invităm să participaţi la şedinţa de  LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE, în data de 31.08.2021, ora 12,30, pentru vânzarea Echipamente aparţinând compartimentului IT: Copiatoare şi Echipamente aparţinând compartimentului Medical: Aparat detartraj, Analizator semiautomat, Maşinӑ universalӑ centrifugalӑ, scoase din funcţiune. Echipamentele poate fi văzute la sediul unităţii.

La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care va depune, până la data de 26.08.2021, ora 12.00, documentele solicitate în caietul de sarcini.

Documentatia-Licitatie-publica-cu-strigare

Invitatie

Licitatie deschisa „Diverse produse alimentare – Legume de vara”

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa in vederea incheierii unui acord cadru de furnizare Legume vara pentru perioada 01.07.2021 – 31.10.2021.

Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr. CN1031531.

 FisaDate_DF1114447-1

 CN1031531-Anunt-de-participare

 

Licitaţiei publica cu strigare în vederea valorificării unor Echipamente aparţinând compartimentului IT:

Calculatoare R4 – 15 bucăţi, Calculatoare Intel Pentium – 2 bucăţi, Calculator PIII800 MHZ – 1 bucată, Calculator AMDK 2500 – 1 bucată, Notebook Laptop MJ07 – 1 bucată, scoase din funcţiune

Invitatie

Documentatia-pentru-licitatie

Licitaţiei publica cu strigare în vederea valorificării unor Echipamente aparţinând compartimentului IT:

Calculatoare R4 – 15 bucăţi, Calculatoare Intel Pentium – 2 bucăţi, Calculator PIII800 MHZ – 1 bucată, Calculator AMDK 2500 – 1 bucată, Notebook Laptop MJ07 – 1 bucată, scoase din funcţiune

Invitatia

Documentatia de valorificare

Licitatie deschisa „Diverse produse alimentare”

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa in vederea incheierii unor acorduri cadru de furnizare Diverse produse alimentare: Branza telemea maturata, Branza telemea nesarata, Amelioratori alimentari, Boia ardei, Cimbru, Drojdie, Foi dafin, Lapte praf, Mere, Piper, Mixt pt muraturi, Sare alimentara, Usturoi, pentru perioada 01.06.2021 – 31.05.2022.
Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr. CN1028971.

Licitatie deschisa „Carnuri si Oua de gaina”

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa in vederea incheierii unor acorduri cadru de furnizare Carnuri: Semisarcasa de porc degresata, Carnati Trandafir, Slanina afunata, Subproduse de porc si Oua de gaina, pentru perioada 01.06.2021 – 31.05.2022.
Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr. CN1028837.

Licitatie deschisa „Paine semialba”

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa in vederea incheierii unui acord cadru de furnizare Paine semialba pentru perioada 01.06.2021 – 31.05.2022.
Datele pentru participarea la licitatie se regasesc in anuntul de participare nr. CN1028696.

Licitaţiei publica cu strigare în vederea valorificării unor Echipamente aparţinând compartimentului IT:

Calculatoare R4 – 15 bucăţi, Calculatoare Intel Pentium – 2 bucăţi, Calculator PIII800 MHZ – 1 bucată, Calculator AMDK 2500 – 1 bucată, Notebook Laptop MJ07 – 1 bucată, scoase din funcţiune

Licitatie publica cu strigare vanzare Masina de curatat cartofi si Schimbator de caldura scoase din functiune

Penitenciarul Bistrita organizeaza Licitatie publica cu strigare pentru valorificarea echipamentelor scoase din functiune.
Datele sedintelor de licitatii sunt publicate in anuntul licitatiei.
Licitatie publica cu strigare vanzare Masina de curatat cartofi si Schimbator de caldura scoase din functiune.
Penitenciarul Bistrita organizeaza Licitatie publica cu strigare pentru valorificarea echipamentelor scoase din functiune.
Datele sedintelor de licitatii sunt publicate in anuntul licitatiei.
Licitatie publica cu strigare vanzare Masina de curatat cartofi si Schimbator de caldura scoase din functiune.
Penitenciarul Bistrita organizeaza Licitatie publica cu strigare pentru valorificarea echipamentelor scoase din functiune.
Datele sedintelor de licitatii sunt publicate in anuntul licitatiei.
Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Cartofi de toamnă, Ceapă uscată, Morcovi și Varză albă
Penitenciarul Bistrița organizează procedura de atribuire Licitație deschisaă, cu termen limită de depunere oferte la data de 30.10.2020, ora 15.00, pentru încheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Cartofi de toamnă, Ceapă uscată, Morcovi și Varză albă
Anunț de participare  nr. CN1024955/29.09.2020.
Procedura simplificata organizata pentru contract servicii Studiu de fezabilitate pentru obiectivul Garaje și ateliere auto – Penitenciarul Bistrița
Penitenciarul Bistrita organizeaza Procedura simplificata in vederea incheierii contractului de prestari servicii pentru intocmirea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul Garaje și ateliere auto – Penitenciar Bistrița în Municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud.
Anuntul de participare simplificat este publicat in SEAP, avand numarul SCN1071229.
Licitatie deschisa: Achiziţionare ALIMENTE pentru hrănirea persoanelor private de libertate din Penitenciarul Bistriţa:  Cartofi de vară, Ceapă uscată, Morcovi, Varză albă.

Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa in vederea incheierii de acorduri cadru de furnizare ALIMENTE pentru hrănirea persoanelor private de libertate din Penitenciarul Bistriţa:  Cartofi de vară, Ceapă uscată, Morcovi, Varză albă, pentru perioada 01.06.2020 – 31.10.2020.

Anuntul de participare este publicat in SEAP, avand nr. CN1021359.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor eset 29.06.2020, ora 15.00.
Licitație deschisă – Acord cadru furnizare Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir,  Carne de oaie, Subproduse de porc, Slănină afumată
Penitenciarul Bistrita organizeaza procedura de atribuire Licitatie deschisa, cu termen limita de depunere oferte la data de 22.06.2020, ora 15.00, pentru incheierea de acorduri cadru pentru furnizarea de Semicarcasă de porc degresată, Cârnați Trandafir,  Carne de oaie, Subproduse de porc, Slănină afumată
← Către pagina principală

Sari la conținut

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.