Astăzi 25-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Declararea cadourilor la nivelul aparatului central al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Personalul care are obligația depunerii declarației de avere, respectiv polițiștii de penitenciare, funcționarii publici, precum și personalul civil cu funcții de conducere și control din cadrul poliției penitenciare au obligația de a declara și prezenta conducătorului instituției, în termen de 30 de zile de la primire, bunurile pe care Ie-au primit cu titlu gratuit, în cadrul unor activități de protocol, în exercitarea mandatului sau a funcției, indiferent de valoarea pe care o consideră beneficiarul.

Declarația trebuie să cuprindă:

  1. a) numele, prenumele, locul de muncă şi funcţia deţinută de persoana în cauză;
  2. b) descrierea în detaliu a bunului predat;
  3. c) descrierea împrejurărilor în care a primit bunul;
  4. d) data şi semnătura.

Declarația se formulează în scris şi este însoțită de bunul/bunurile ce vor fi predate, conform modelului prevăzut în Anexa la Decizia nr. 723/29.12.2023 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind bunurile primite cu titlu gratuit cu prilejul unor activități de protocol în exercitarea funcției, de personalul din cadrul poliției penitenciare care are obligația depunerii declarației de avere.

Sunt exceptate de la declarare următoarele bunuri: medaliile, decoraţiile, insignele, ordinele, eşarfele, colanele şi altele asemenea, primite în exercitarea funcţiei, precum și obiectele de birotică, cu o valoare de până la 50 euro.

Cadouri declarate

2019 – 0 cadouri

2020 – 0 cadouri

2021 – 0 cadouri 

2022 – 0 cadouri 

← Către pagina principală

Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii