Astăzi 12-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

„Sărbătoreşte Crăciunul la colindat”

Perioada premergătoare Crăciunului este plină de datini și obiceiuri, dintre care, poate cel mai popular este colindatul. Versurile colindelor vorbesc în general despre Nașterea lui Iisus, despre bogăția sufletească și împlinirea pe care ar trebui să o simțim în aceste zile.

            Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului ne încălzește sufletele, ne face mai buni, mai iertători, mai înţelegători şi ne aminteşte că avem nevoie mereu de dragoste, dăruire, încredere şi căldură spirituală. Pentru cultivarea acestor valori pozitive în rândul persoanelor private de libertate, crearea unei atmosfere de celebrare a Crăciunului, stimularea cooperării şi a toleranţei, Serviciul educație din cadrul Penitenciarului Ploiești a organizat în data de 15.12.2023 o activitate în comunitate, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea – Prahova.

În cadrul acestei activități intitulată „Sărbătoreşte Crăciunul la colindat”, cele opt persoane private de libertate prezente, care fac parte din corul penitenciarului organizat cu sprijinul doamnei profesor Angelica Ianculescu, au susținut un program artistic de colinde. În organizarea acestui demers am beneficiat de sprijinul voluntarilor Fundației Pater Noster și al personalului   Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea care au susținut de asemenea momente artistice emoționante.

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii