Astăzi 23-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

”Față în față cu finanțatori, angajatori sau potențiali clienți”

Marți, 21 noiembrie 2023, Penitenciarul Ploiești și reprezentantul societății civile, domnul Liviu Drăghici – cadru didactic asociat la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, disciplina Piețe de capital și profesor de științe economice la Liceul Tehnologic, Administrativ și de Servicii ”Victor Slăvescu” Ploiești, au organizat o activitate cu tema ”Față în față cu finanțatori, angajatori sau potențiali clienți”.

Scopul acestui demers a urmărit promovarea unor planuri de afaceri de către persoanele private de libertate incluse în Programul de dezvoltare a cunoștințelor și a competențelor pentru independența financiară în vederea facilitării reintegrării sociale a acestora după liberarea din penitenciar.

Activitatea s-a desfășurat la sediul Penitenciarului Ploiești, cu participarea a șapte persoane private de libertate, personal didactic, precum și specialiști din cadrul unității penitenciare.

Programul de dezvoltare a cunoștințelor și a competențelor pentru independența financiară are ca scop dezvoltarea cunoștințelor și a abilităților pentru independența financiară, în vederea facilitării reintegrării sociale a persoanelor private de libertate.

Activitatea interactivă a vizat, în principal, promovarea de către persoanele private de libertate a propriilor planuri de afaceri, iar reprezentantul societății civile le-a analizat și a oferit feedback fiecărui participant.

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii