Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

”DONEAZĂ O PÂINE”

  ”Milostenia te ridică la cer și Dumnezeu îți ascultă rugăciunea! Dă cât poți, dar dă ! Că milostenia e mare înaintea lui Dumnezeu, șterge multe păcate” (părintele Sofian  cel smerit și blând)

 

Acțiunile de caritate, cum ar fi voluntariatul și filantropia, contribuie la îmbunătățirea vieții persoanelor care se confruntă cu dificultăți sau care au diferite nevoi. Actul de a dărui construiește solidaritatea și aduce schimbări semnificative pozitive în comunitate.

Astfel, în data de 10 decembrie 2023, reprezentanții serviciului asistență psihosocială din cadrul Penitenciarului Mioveni au demarat o activitate inedită –”DONEAZĂ O PÂINE” ce a avut loc la nivelul comunității locale. În cadrul acestei activități, persoanele private de libertate din unitatea de detenție și-au donat pâinea ce le era cuvenită în ziua respectivă, persoanelor prezente la Sfânta Liturghie din cadrul Bisericii ”Sfinții Trei Ierarhi” din orașul Mioveni.

Scopul acestei activități a fost cultivarea unui comportament prosocial în rândul deținuților, bazat pe generozitate şi grijă faţă de semeni, prin stimularea cooperării şi a toleranţei.

 

 

 

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii