Astăzi 16-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

”De vorbă cu personalități”

În data de 04 octombrie 2023,  începând cu ora 1500, în Penitenciarului Brăila s-a organizat activitatea educațională ”De vorbă cu personalităţile – modele de viaţă şi surse de potenţare a valorilor sociale”, prin intermediul căreia 44 de deținuți au cunoscut performeri din lumea boxului și de a asculta povestea de viață a ”antrenorului care l-a descoperit pe Leonard Doroftei și a celebrului său prosop” chiar de la domnul Constantin ”Titi” TUDOR, antrenorul lotului mațional de box. Cunoscut în toată România ca Titi Prosop, acesta și-a împărtășit experiențele de viață și din carieră.

Alături de acesta au fost prezente și alte nume sonore din lumea boxului românesc Ion Daniel secretar general Federația Română de Box, Rădoi Silviu manager Federația Română de Box și George Perțea antrenor box CSM Brăila.

Aceste întâlniri au rolul de a promova adevăratele valori sociale şi dezvoltarea unor calităţi umane precum dorinţa de cunoaştere şi perfecţionare, munca, studiul, perseverenţa, corectitudinea şi pasiunea, în special la categoriile penale considerate a avea şanse mai mari de reabilitare socială, după efectuarea sancţiunilor penale.

 

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii