Astăzi 23-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Campionatul de fotbal regional „Cupa de Vest” Ediția a XV-a, Arad

Campionatul de fotbal regional „CUPA DE VEST” la minifotbal a ajuns la cea de-a XV-a ediție și a demonstrat încă o dată că sportul poate fi o cale importantă spre reintegrarea socială a persoanelor private de libertate. Evenimentul, organizat cu succes de Penitenciarul Arad, a avut loc ieri la Sala de sport „Mihai BOTEZ” a Universității „Aurel Vlaicu”, din Arad și a adunat șapte unități penitenciare din întreaga zonă: Arad, Aiud, Deva, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Timișoara și Centrul Educativ Buziaș.

Această inițiativă de a organiza competiții sportive în cadrul penitenciarelor are ca obiectiv principal crearea de oportunități constructive pentru persoanele private de libertate și dezvoltarea unor abilități sociale și fizice. Participarea la astfel de evenimente sportive reprezintă o modalitate esențială de valorificare a timpului petrecut în detenție și contribuie semnificativ la procesul de reintegrare socială.

Echipa Penitenciarului Arad a demonstrat că perseverența și determinarea pot aduce triumfuri notabile, iar prin eforturile depuse, a reușit să câștige cu mândrie „CUPA DE VEST”.

Premiile și diplomele de participare au fost înmânate de către domnul Ovidiu Hațegan- arbitru internațional recunoscut.

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii