Astăzi 23-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Campanie de sensibilizare a societăţii civile privind deţinuţii cu nevoi de asistare socială, în vederea facilitării reintegrării sociale

În data de 8 decembrie 2023, la sediul Bibliotecii Județene Panait Cerna Tulcea, a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor colaboratoare și potențial colaboratoare ale Penitenciarului Tulcea, în cadrul Campaniei de sensibilizare a societăţii civile privind deţinuţii cu nevoi de asistare socială, în vederea facilitării reintegrării sociale.

La sesiune au participat 18 persoane, din partea Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Tulcea, Serviciului de Probațiune Tulcea, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Fundație Județene pentru Tineret Tulcea, Direcției de Asistență și Protecție Socială Tulcea, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, Centrului Cultural ,,Jean Bart” Tulcea, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Tulcea, Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională, Fundației Stânca Veacurilor, Asociației Tinerilor Ortodocși din România – Tulcea, Școlii Gimnaziale Al. Ciucurencu Tulcea, Școlii Gimnaziale Speciale nr. 14 Tulcea, Seminarului Teologic Sf. Ioan Casian Tulcea, Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Tulcea, Protoeriei Tulcea.

Cu această ocazie, au fost prezentate pe scurt activități derulate de penitenciar în parteneriat cu colaboratori și a fost inițiată o discuție cu cei prezenți referitoare la noi oportunități de colaborare pentru anul 2024.

 

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii