Astăzi 12-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Amintiri de neuitat

Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a celebra copilăria şi de a sublinia rolul esenţial al părinţilor pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Pentru a marca acest eveniment, Penitenciarul Arad în colaborare cu Asociația Bărbaților Creștini a organizat, în data de 10 iunie, o ieșire în comunitate având scopul de conștientizare a importanței rolului maternal, respectiv a relaționării adecvate cu copiii.

Astfel, șapte mame aflate în executarea unei pedepse privative de libertate s-au întâlnit cu copiii lor, la  biserica Adoram din Arad. Timp de patru ore, mamele și copiii au desfășurat diverse activități împreună, precum: decorarea unor brioșe sau pictarea unor obiecte pe care copiii le-au păstrat având o amintire frumoasă de la mamele lor. De asemenea, s-au jucat și au cântat, iar la final au servit masa împreună.

Astfel de activități au rolul de a întări relația mamă-copil, fiind un bun prilej ca, preț de câteva ore, mamele care se află dincolo de gratii să poată uita de grijile zilnice și să conștientizeze responsabilitatea părintească.

← Către lista de noutati
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii