Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Ziua noastră – un exemplu pentru voi!

Se spune că bucuria nu are nevoie de o motivație, este parte din noi, iar fiecare lucru pe care îl împărtățim cu ceilalți devine garanția răsplatei la care cu toții aspirăm. Întocmai acestei idei, de ziua lor, parcă mai mult decât oricând, angajații Penitenciarului Focșani s-au mobilizat și au dăruit bucurie, frânturi de viață și pași timizi, dar hotărâți, călătoriei spre un viitor mai bun.

Pornind de la premisa că, uneori, avem nevoie de un exemplu pentru a dobândi elan, personalul unității de detenție a demarat o serie de acțiuni care să potențeze misiunea instituțională, întemeiată pe promovarea valorilor prosociale, a empatiei și încrederii în potențialul pozitiv al fiecărui om.

Au donat sânge, așa cum fac de fiecare dată, au strâns hăinuțe, alimente și jucării pentru Asociaţia „Sfânta Sofia – Credinţă, Nădejde şi Dragoste”, din localitatea Găgeşti, au participat la o activitate de igienizare a spațiilor verzi din zona Parcului Teatru, organizată cu sprijinul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, și au zâmbit, ce mare bucurie!

Preocupându-se, totodată, de buna desfășurare a activităților specifice unui penitenciar, misiune deloc ușoară, colegii noștri au reușit să transmită, într-un timp atât de scurt, mesajul unității, al spiritului de echipă și al credinței.

Ei sunt oamenii cu care ne mândrim!

29 iunie 2019

 

 

 

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii