Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Vară, noi colegi aduci!

Vara ne bucură, din nou! De ce?! Pentru că forțe proaspete se alătură sistemului care pune preț pe educația și formarea profesională a personalului său. Noile serii de absolvenți completează, într-un procent considerabil, an de an, necesarul de resursă umană, indispensabil pentru eficiența și eficacitatea unei instituții atât de complexe.

Pregătiți în diferite domenii, în instituții de învățământ de prestigiu, noii noștri colegi debutează, rând pe rând, în cariera polițistului de penitenciare.

Le urăm „Bun venit!” și mult succes!

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Promoția 2019 – 3 absolvenți 

Specializarea: Finanțe-Contabilitate

Ceremonia militară de acordare a gradelor celei mai tinere generații de ofițeri s-a desfășurat pe platoul instituției, iar alături de absolvenți au fost șeful Statului Major al Apărării, general Nicolae CIUCĂ, comandantul Componentei Operaționale Terestre si locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general maior Dorin BLAIU, oficialități publice locale și centrale, cadrele didactice și instructorii care le-au ghidat pașii, părinți și rude ale absolvenților, dar și reprezentantul Administrației Naționale a Penitenciarelor, doamna director general adjunct Ioana Mihaela MORAR.

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”

Promoția 2019 – 10 absolvenți

Specializări:

Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională (3)

Transmisiuni (4)

Construcţii şi fortificaţii (3)

La ceremonia militară de înaintare la primul grad de ofiţer, pentru cea de-a 63-a promoție a Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, a participat și reprezentantul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul Direcției Tehnologia Informației și Comunicații, domnul comisar șef de penitenciare Lucian Daniel IANOȘ.

 

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti

Promoția 2019 – 1 absolvent

Specializarea: Operare şi mentenanţă echipamente de comunicaţii

 

 

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii