Astăzi 24-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Tu când ai donat ultima dată?

40 de funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Timișoara au donat sânge, chiar în sediul instituției, cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.
Campania umanitară „De 1 iunie, fii și tu SuperErou!” a constituit prilejul oportun prin care oamenii legii, „de dincolo de gratii”, au demonstrat că îngerii nu poartă doar mantie albă, ci, uneori, chiar uniformă militară.
Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Timișoara a reprezentat un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință.
Prin intermediul acestei acțiuni, angajații unității de detenție bănățene au contribuit la completarea rezervei de sânge și, totodată, prin donarea tichetelor valorice, la strângerea de fonduri pentru copiii internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara.
Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, angajații Penitenciarului Timișoara se alătură permanent campaniilor naționale de donare de sânge.
Te invităm și pe tine să faci același lucru!

Tu când ai donat ultima dată!?

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii