Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

„Speranță pentru Rareș”

Penitenciarul Timișoara și Naționala Artiștilor Fotbaliști din România au intrat ca aliați în lupta cu boala lui Rareș, un băiețel de un an și două luni. Printr-o nobilă colaborare, a fost realizat un inedit spectacol umanitar, al cărui scop a fost strângerea de fonduri.
„Speranță pentru Rareș” s-a numit evenimentul organizat de Penitenciarul Timișoara joi, 4 octombrie, în colaborare cu Naționala Artiștilor Fotbaliști din România. Astfel, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul Timișoara, au urcat pe scenă Aurelian Temișan, Octavian Clonda, Dan Grasu, formația Alb și Negru – Kamara și Andrei Ștefănescu, Rareș Varniote. La eveniment au participat angajații și colaboratorii penitenciarului, dar și 300 de persoane private de libertate. Anterior evenimentului cultural, la Clubul Școlar Sportiv Bega din Timișoara, a avut loc un meci amical, în care echipa de fotbal a cadrelor Penitenciarului Timișoara și Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști din România si-au demonstrat pregătirea fizică și spiritul de echipă.
Scopul acțiunilor derulate a fost acela de sensibilizare a comunității în raport cu problemele semenilor, dar și implicarea instituției penitenciare în acțiuni umanitare, ca partener al societății.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii