Astăzi 12-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Spectacol elvețian de muzică și dans la Penitenciarul Gherla

80 de membri ai Asociației de Prietenie Nendaz Gherla au susținut sâmbătă, 15 iunie a.c., în Penitenciarul Gherla, un program artistic, tradițional elvețian, de muzică și dans, la care au participat inclusiv persoane private de libertate. Cultura elvețiană se caracterizează prin diversitate, ceea ce se reflectă într-o largă gamă de obiceiuri tradiționale, iar persoanele custodiate au primit cu bucurie și curiozitate spectacolul oferit de colaboratorii unității de detenție.

Cu acest prilej, Asociația de Prietenie Nendaz Gherla a donat Penitenciarului Gherla echipamente sportive și aparatură electronică pentru uzul persoanelor custodiate în cadrul activităților de reintegrare socială. Din cadrul delegației a făcut parte și Excelența Sa domnul Arthur Mattli, ambasadorul Elveției în România.

Cu această ocazie, Penitenciarul Gherla a acordat diplome de onoare membrilor asociației, această activitate dezvoltând o frumoasă colaborare ce conturează implicarea societății civile în problematica penitenciară.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii