Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

SNPAP Târgu Ocna – prezentă la competițiile sportive naționale

Misiunea prioritară şi asumată a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare este aceea de a răspunde nevoilor specifice de formare şi de pregătire profesională a persoanelor care au ales să urmeze o carieră în domeniul execuţional penal, precum şi nevoilor de funcţionare, dezvoltare şi profesionalizare a instituţiilor penitenciare din sistem.
În acest context, oportunitățile de valorificare a aptitudinilor viitorilor polițiști de penitenciare au devenit parte a procesului de formare profesională, încurajând competiția, autodepășirea, dar și disciplina, respectul și colegialitatea, totodată.
O astfel de oportunitate a constituit-o și competiția sportivă „Born to fight”, organizată de Federația Română de Budokai, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați, în perioada 18.10.2019 – 19.10.2019, în localitatea omonimă.
Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a fost reprezentată în cadrul acestui eveniment de 8 elevi, coordonați de către domnul inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV și de către domnul agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT.
În clasamentul pe echipe, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a ocupat locul II la categoria Seniori. Membrii echipei au obținut următoarele rezultate:
• Locul I la categoria 90 kg, Newaza – agent șef adjunct de poliție penitenciară Alexandru PANAIT;
• Locul I la categoria 90 kg, K1– elev Radu NICOLAE;
• Locul II la categoria 65 kg, K1 – elev Dragoș Alexandru DUȚĂ;
• Locul II la categoria 63 kg – elev Mădălin Laurențiu STEPAN;
• Locul II la categoria 70 kg – elev Adrian Daniel PIȘTIRIGĂ;
• Locul II la categoria 90 kg, Newaza – elev Liviu Gabriel MIHĂESCU;
• Locul II la categoria 70 kg, Newaza – elev Leonard COPAE;
• Locul III la categoria 90 kg, Newaza – elev Tiberiu DOROBANȚU.
Obținerea acestor rezultate validează perspectiva comună a echipei manageriale, a profesorilor și elevilor, deopotrivă, promovând echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii