Astăzi 12-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Reușita muncii în echipă!

Conferința Națională de Asistență Socială Penitenciară

Evenimentul ce și-a propus expunerea viziunii unui sistem integrat național cu privire la politicile publice aplicabile persoanelor private de libertate, în domeniul asistenței sociale, a reunit, la Iași, preț de câteva zile, specialiști, formatori de opinie, oameni cu spirit civic pentru care schimbarea se derulează pe principiul „mână de la mână”, în ciuda pasivității și temerilor pe care subiectul de interes îl dezvoltă, de multe ori, în mentalul colectiv.

Fiecare OM este o POVESTE, iar poveștile nu rămân fără ecou dacă se integrează altor povești, celor cu final fericit. Finalul fericit, din perspectiva limitărilor pe care privarea de libertate le transpune, este posibil doar prin contribuția celor care, îmbinând elemente de intervenție specializată, profesionalism, empatie, optimism și perseverență, CRED în reușita inițiativelor lor.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv chemării la conștientizare, celor care au avut curiozitatea de a vedea cine sunt EI, dincolo de condamnare.

Apreciem impactul acestui eveniment ca fiind o poartă deschisă către mediul penitenciar, în efortul generalizat de a atrage societatea către cei care, inevitabil, o vor reîntregi, iar dorința noastră este ca această reîntregire să nu fie definită într-o perspectivă negativă.

Reamintim că dincolo de gratiile unui penitenciar, care, la un moment dat, se deschid pentru toți, sunt oameni lucrează pentru oameni. Vă invităm, în continuare, să ne cunoașteți, deopotrivă pe NOI și pe EI!

Mulțumim!

 

 

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii