Astăzi 16-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Răspuns pentru voi!

Am cântat, am dansat, ne-am bucurat alături de voi și am simțit că aerul libertății este cel mai prețios dar pe care, desi nu l-am știut prețui, îl vom recâștiga! Vă mulțumim că ne-ați fost alături în încercarea noastră de a demostra că putem răspunde la întrebarea „Cine ești și ce te descrie?”, cu reprezentarea acelui gram de bine care există în fiecare!

Vă transmitem noi, cei 91 de deținuți care am ales să ne cântăm dorul, tristețea, bucuriile și speranța doar pentru ca voi să ne vedeți!

Nici că se putea descrie într-un mod mai realist simbolistica Festivalului Național de Folclor pentru deținuți, un eveniment organizat cu multă trudă, dar mai ales cu suflet.
Vineri, 14 septembrie a.c., în decorul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, printre invitați, vizitatori locali, turiști, dar și curioși atrași de ritmurile folclorului, cântate cu patos, Festivalul s-a întruchipat, pentru a IV-a oară, de astă dată în an centenar, în zeci de zâmbete, emoții și sunet de vioară.
Preț de câte ceasuri, 91 de români și-au cântat și dansat folclorul și tradiția, căci, dincolo de „Nume/Prenume/Faptă/Condamnare” există oameni, cu toate implicațiile acestui cuvânt enorm ca înțeles.

Ne-am bucurat să vă avem alături, vă mulțumim și vă așteptăm să ne cunoașteți și anul viitor!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii