Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Rămas-bun, studenție! Bun venit, carieră!

Tainele carierei militare, sub forma scriptică a cursurilor universitare, rămân istorie pentru tinerii absolvenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Vineri, 28 iulie 2017, aceștia au pornit o bătălie în care luptă cu toate armele pregătirii lor pentru progres, transformând teoria în acțiune și rezultat.

Ceremonia s-a desfășurat pe platoul instituției militare, în prezența ministrului Educației Naționale – domnul profesor Liviu Marian POP, secretarului de stat pentru Politica de Apărare și Planificare – domnul Mircea DUȘA, a locțiitorului șefului Statului Major General – general-locotenent dr. Adrian ȚONEA, a domnului general de brigadă Dorin IONIȚĂ – comandant al Componentei Operaționale Terestre și locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre, a oficialităților publice locale și centrale, a cadrelor didactice și instructorilor din academie, precum și a unui număr impresionant de părinți mândri și susținători ai absolvenților.

Astfel, promoția “Mărăști – Mărășești – Oituz 100” a adus sistemului penitenciar 10 profesioniști (Specializările: Finanțe-Contabilitate și Intendență), întâmpinați cu optimism de reprezentantul Administrației Naționale a Penitenciarelor, doamna comisar șef de penitenciare Ioana Mihaela MORAR, care exercită, prin delegare, atribuții de director general adjunct.

Ne mândrim și vă felicităm! Evoluția depinde de voi și de cei care cred în voi!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii