Astăzi 22-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Promoția 2019 ,,Nicolae Bălcescu”, prima promoție a agenților de poliție penitenciară

Fiți modești, dar curioși! Fiți ambițioși și nu vă pierdeți optimismul specific vârstei!

Fiți demni, corecți și curajoși în fața tuturor încercărilor și nu uitați că întreaga dumneavoastră activitate se desfășoară în slujba cetățenilor și a comunității, cu respectarea prevederilor Constituției și legilor țării.

Felicităm dascălii care au contribuit la formarea și definitivarea pregătirii școlare și familiile care v-au fost alături și v-au susținut.

Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile și urările de care s-au bucurat tinerii polițiști de penitenciare, fiind onorați de prezența ministrului justiției, doamna Ana BIRCHALL, a directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, domnul comisar șef de poliție penitenciară Cristian PLEȘA, a directorului adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, domnul comisar șef de justiție Vladimir COJOCARU, a directorului Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, domnul comisar șef de poliție penitenciară Vasile SCUTARU, dar și a celorlalți reprezentanți ai instituțiilor centrale și locale.

Marcăm, astăzi, un sfârșit de etapă. Dar, cum orice sfârșit reprezintă și un nou început, ceremonia de absolvire și de acordare a gradului profesional de agent de poliție penitenciară constituie doar debutul carierei pentru dumneavoastră.

Reprezentanții celei de-a 23-a promoții a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, trăiesc astăzi, 29 august 2019, alături de distinșii oaspeți, bucuria absolvirii.

Cei 260 de tineri (249 aparținând sistemului penitenciar românesc, iar 11 sistemului penitenciar din Republica Moldova) au fost înaintați în gradul de agent de poliție penitenciară respectiv agent principal de justiție.

Cu sprijinul direct al Ministrului Justiției, Ana BIRCHALL, oferit în cadrul procesului de rectificare bugetară, au fost alocate fondurile necesare astfel încât aceștia vor fi încadrați în sistemul penitenciar, începând cu data de 31.08.2019.

Pentru instituția noastră evenimentul are o semnificație aparte, aceasta fiind prima promoție de agenți de poliție penitenciară.

Drumul ales impune standarde profesionale și umane înalte, maturitate și performanță, iar perfecționarea continuă determină credibilitatea şi identitatea noastră ca polițiști de penitenciare.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii