Astăzi 24-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Premiul de Excelență acordat pentru efortul depus în asigurarea unor condiții decente în penitenciare, în perioada pandemică

Grupul de Presă MediaUno, în parteneriat cu Institutul Național de Statistică și Academia Română, a acordat o distincție prin care recunoaște efortul instituțional de protejare a vieții și de asigurare a unor condiții decente în sistemul penitenciar românesc.

Nominalizarea a fost realizată de juriul condus de consilierul prezidențial din cadrul Departamentului Sănătate Publică, doamna conferențiar universitar dr. Diana Loreta Păun.

Performanța instituțională a fost remarcată cu ocazia Summit-ului „Building the Post-Pandemic World: The path to a more sustainable, resilient and safe society”, eveniment ce a reunit un număr de peste 400 de lideri și experți din diverse domenii, Administrația Națională a Penitenciarelor fiind reprezentată de domnul director general comisar de poliție penitenciară dr. Dan HALCHIN.

Pe parcursul celor 75 de sesiuni din cadrul reuniunii, au fost analizate instrumentele de reconstrucție socio-economică și politică a efectului devastator generat de COVID-19.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru a prelua idei și modele de succes, pe care fiecare instituție să le poată adapta și ulterior implementa în propriile domenii de activitate.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii