Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Penitenciarul Oradea – prezent la „Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră”

Sensul actual al noţiunii de carieră are strânse conexiuni cu ideea de evoluţie a individului. Fără o viziune de ansamblu asupra oportunităților ce se pot plia competențelor, capacităților și nivelului nostru educational, în speță, fără o orientare profesională, cariera se poate transforma, însă, într-un deziderat utopic.
În dorința de a furniza informațiile necesare planificării unei cariere care să corespundă propriului sistem de valori, dar și aptitudinilor și abilităților celor interesați, unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor, prin structurile de formare profesională, pun la dispoziția publicului larg, periodic, în cadrul evenimentelor destinate dezvoltării carierei profesionale, oferta educațională și posibilitățile concrete de accedere în sistemul penitenciar.
Susținând această preocupare, reprezentanții Penitenciarului Oradea participă, pe parcursul a două zile, 23-24.10.2019, în cadrul unui eveniment-premieră în țara noastră, „Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră”, activitate organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor.
Și pentru că vorbim de componenta umană ca fiind cel mai important element în funcționarea unei organizații, ce poate fi mai potrivit și firesc decât interacțiunea directă cu cei care îți pot fi colegi? Ei reprezintă o sursă sigură de informare, dar și imaginea carierei pe care o poți urma, aceea de polițist de penitenciare.

Colegii noștri de la Penitenciarul Oradea sunt la „Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră” și te așteaptă!

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii