Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

O campanie de recrutare…altfel!

Entuziasm, curiozitate, visuri și perspective, determinare, competență, onestitate, seriozitate și perseverență – numeroși sunt primii pași în alegerea unei cariere!

Pentru elevii Liceului Tehnologic de Mecatronică și Automatizări, ai Colegiul Tehnic de Transporturi și Construcții, precum și pentru viitorii absolvenți ai Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, instituții de învățământ din Iași, acești pași au primit un imbold, ei au prins avânt în urma campaniei de recrutare desfășurate de reprezentanții Penitenciarului Iași.
Joi, 10 mai a.c., membrii Structurii Asociate pentru Măsuri de Securitate Specială din cadrul Penitenciarului Iași au prezentat elevilor de la instituțiile de învățământ anterior menționate oferta educațională a Administrației Naționale a Penitenciarelor, însoțită de demonstrații tehnico-tactice și aplicative de aplanare a conflictelor și de imobilizare a persoanelor violente.
Tinerii liceeni s-au arătat impresionați de caracterul interactiv al prezentării, solicitând informații suplimentare despre procesul de admitere în instituțiile de învățământ proprii sau colaboratoare ale Administrației Naționale a Pentenciarelor.
Te așteptăm în echipa noastră!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii