Astăzi 16-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Nouă ne pasă!

„Darul nu după mărime, ci după dragoste se preţuieşte.”

Vineri, 6 decembrie 2019, în magica zi a Sfântului Nicolae, elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna s-au implicat voluntar în campania „Nouă ne pasă”, activitate care a intrat în tradiția Școlii încă din anul 2015, și pe care instituția  o organizează pentru a oferi elevilor oportunitatea de a-și manifesta umanismul, compasiunea și altruismul. Campania de anul acesta a fost organizată în colaborare cu Școala nr. 2 Târgu Ocna.

Elevii au cumpărat dulciuri, rechizite și jucării pentru copiii din Gradinița nr. 3 și Grădinița nr. 3 bis din Târgu Ocna, proveniți din familii cu resurse financiare reduse. Bunurile au fost achiziționate cu bonurile obținute în urma acțiunii de donare de sânge, desfășurată la sediul unității de pregătire a viitorilor polițiști de penitenciare în luna noiembrie.

Ajutoarele lui Moș Nicolae au adus zâmbete pe fețele copilașilor care, cu bucurie în suflete, i-au răsplătit cu poezii și cântece pe elevii generoși. Lumina din ochii copiilor a fost darul cel mai de preț primit de elevii Școlii, care, prin gestul lor, au reconfirmat faptul că valorile insuflate de dascăli și părinți sunt cultivate permanent, iar bunătatea și dragostea de oameni sunt răsplătite pe măsură.

O a doua etapă a acestei campanii se va desfășura luni, 9 decembrie 2019, când viitorii polițiști de penitenciare vor duce darurile la Școala nr. 2 Târgu Ocna, unitate de învățământ care organizează o campanie de colectare a cadourilor ce vor ajunge, de Crăciun, la alți copii din diferite familii modeste din oraș.

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii