Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Ne pregătim pentru Parada Militară Națională!

Parte a sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, Administrația Națională a Penitenciarelor va participa sâmbătă, 1 decembrie, începând cu ora 10:00, în Piața Arcul de Triumf din București, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

Asigurând aplicarea regimului de detenție și a intervenției recuperative în rândul persoanelor private de libertate, funcționarii publici cu statut special din Administrația Națională a Penitenciarelor contribuie la creșterea gradului de siguranță a comunității, reprezentând garanția unei intervenții profesioniste atât în cadrul activităților operative, dar și în provocările vieții cotidiene care impun aplicarea valorilor civice.

  • 2 detașamente de defilare
  • 102 funcționari publici cu statut special

Aceasta este dimensiunea forțelor care vor intra, din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor, în compunerea blocului de paradă ce se va constitui în cinstea celor 100 de ani de existență a României moderne, a valorilor și tradițiilor naționale, a memoriei eroilor căzuți în luptă sau prizonierat pentru idealul unității.

Repetițiile au început, așa că ne bucurăm să vă împărtășim emoția și mândria pe care le-am resimțit pe cadența imnului național…

și vă invităm să celebrăm, împreună, ziua tuturor românilor!

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii