Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Locul I – „Cupa Decathlon” 🏆

Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate din Penitenciarul Timișoara a urcat pe podium, ocupând Locul I la competiția sportivă de fotbal „Cupa Decathlon”, organizată de Asociația Club Sportiv Fotbal de Stradă Metanoia.
La competiție au participat, în total, 6 echipe de fotbal, care au dovedit, prin jocul lor, multă ambiție, pasiune pentru sport și spirit de echipă!
„Sport pentru toți, totul pentru sport!”
Credem în sport și ei au crezut în noi!

 

„Decathlon Timisoara mulțumește echipei Penitenciarului Timișoara, pentru prezența la prima ediție a Cupei Decathlon pentru fotbal de stradă, la care a obținut primul loc. Este primul pas pe care îl facem împreună pentru a face sportul accesibil tuturor, indiferent de statutul social, acesta fiind unul din principiile noastre fundamentale. Felicitări!”

Rezultatele excepționale obținute în ultima perioada de echipa de fotbal a persoanelor private de libertate sunt rezultatul implicării și efortului constant al monitorilor sportivi din Penitenciarul Timișoara, Bogdan Csenger și Narcis Groza, iar deschiderea către evenimente care elimină, la propriu, barierele privării de libertate, se datorează încrederii pe care comunitatea ne-o acordă.

Mulțumim Asociației Club Sportiv Fotbal de Stradă Metanoia pentru organizarea acestui eveniment sportiv, precum și Decathlon Romania pentru promovarea sportului și pentru sponsorizarea acestei acțiuni!

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii