Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

În luptă cu presa, pe terenul de fotbal!

Dincolo de imperativele menținerii și promovării unei condiții fizice care să susțină provocările unei activități profesionale definite prin risc și neprevăzut, implicarea angajaților unităților penitenciare în activități sportive depășește, de cele mai multe ori, cadrul strict profesional.

Colaborarea interinstituțională se reflectă nu doar în reușitele misiunilor comune, ci și în orizontul extraprofesional, adevăratul temei al echilibrului pe care îl trasează fișa postului. Căci, o minte sănătoasă se dezvoltă doar într-un trup sănătos.

Nu departe de beneficiile pe care sportul le aduce în viața fiecăruia dintre noi, competiția și prietenia, îmbinate, ne descătușează de rigorile profesiei, umanizându-ne.

Această perspectivă s-a materializat, zilele trecute, în cadrul Campionatului de Minifotbal organizat de Jandarmeria Botoșani. Angajații Penitenciarului Botoșani au răspuns pozitiv invitației de a se întrece pe terenul de fotbal cu reprezentanții mass-media, și, deși scorul de 12-2 în favoarea funcționarilor publici cu statut special ar putea imagina adevărate viitoare lupte mediatice, realitatea nu dezvăluie decât o minunată cooperare în care, în final, nu există decât câștigători.

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii