Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Marți, 20 martie a.c., începând cu ora 18:00, la Ateneul Român București, a fost apreciată, în mod oficial, munca celor mai buni asistenți sociali , dar și a persoanelor care susțin acest domeniu nobil, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

 

Câștigătorii au fost aplaudați, la scenă deschisă, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).
Gala recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu, la eveniment participând finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local. Au fost premiați cei mai buni asistenți sociali din domeniile: protecţiei drepturilor copilului, ale persoanelor cu dizabilităţi; sănătății/serviciilor medicale; reintegrării sociale a persoanelor private de libertate; asistării persoanelor fără adăpost, al persoanelor vârstnice şi al îngrijirii la domiciliu; combaterii discriminării; minorităţilor; incluziunii sociale – economie socială; asistenţei sociale comunitare; combaterii traficului de ființe umane; prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri și practicării sexului comercial.
Camelia Steliana HEREA, director adjunct educație și asistență psihosocială la Penitenciarul Mărgineni, a fost câștigătoarea Premiului pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate, la această categorie fiind încă două nominalizări: Florentina-Alina GHIȚĂ, asistent social la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă și Simona CALU, director adjunct educație și asistență psihosocială la Penitenciarul Brăila.

Cu acest prilej, adresăm felicitări câștigătoarei, pentru profesionalismul, calitatea și implicarea demonstrate în activitățile complexe ale domeniului asistență socială!
Totodată, adresăm mulțumiri și celor două colege care au fost nominalizate, exprimându-ne aprecierea pentru eforturile depuse constant în procesul de facilitare a reinserţiei sociale a persoanelor care au săvârşit infracţiuni.

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii