Astăzi 22-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Eu, studentul…

Jur credință patriei mele, România!

Astfel și-au prezentat angajamentul față de țară, cu patos și optimism, tinerii care de astăzi au devenit studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Indiferent de specializare, pompieri, jandarmi, ofițeri de poliție sau de penitenciare, inimile și pașii lor au bătut la unison, pe ritmuri de fanfară, către un viitor care se preconizează a fi glorios. Dincolo de piedici, prejudecăți și temeri, noua generație de ofițeri va răzbi într-un sistem în plină reformă și va impune, indubitabil, o abordare adaptată la diversitatea provocărilor adresate ordinii și siguranței publice, indiferent de particularități.

La festivitatea de depunere a jurământului militar au asistat, alături de părinți, prieteni și cadre didactice, domnul colonel Gheorghe Nucu MARIN, secretar de stat în cadrul MAI, diplomați, inspectori generali din cadrul ministerului, reprezentanți ai instituțiilor publice, dar și reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Domnul comisar șef de penitenciare Marian DOBRICĂ, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, a întâmpinat noua generație de ofițeri de penitenciare (în număr de 19 – dintre care 5 din partea Republicii Moldova), felicitându-i pentru  decizia de a  urma o carieră în sistemul penitenciar și accentuând, în același timp, importanța procesului de instruire universitară ce le va defini întregul parcurs profesional.

 

Felicitări, sunteți cei mai buni! Bun venit!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii