Astăzi 26-05-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Elisabeta Lipă, discurs motivațional la Tabăra de Iarnă organizată la Penitenciarul București-Jilava

Multipla campioană olimpică la canotaj, doamna Elisabeta Lipă, a fost prezentă, alături de directorul general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), domnul comisar șef de poliție penitenciară Claudiu ROMÂNU, la o activitate desfășurată în cadrul primei ediții a Taberei de Iarnă pentru elevii de liceu, organizată la Penitenciarul București-Jilava.

Doamna Elisabeta Lipă, personalitate emblematică a sportului românesc, a împărtășit celor 40 de participanți ai Taberei de Iarnă experiența sa unică în lumea canotajului și a performanței sportive de nivel înalt. Prin discursul său, domnia sa a  reușit să inspire și să motiveze pe cei prezenți, evidențiind nu doar succesul său în cariera sportivă, ci și valori precum disciplina, perseverența și spiritul de echipă, esențiale în atingerea oricărui obiectiv fixat.

De asemenea, Elisabeta Lipă a captivat audiența cu parcursul său de campioană olimpică, oferind elevilor o perspectivă autentică asupra provocărilor și satisfacțiilor unei cariere dedicate sportului de performanță. Aceasta a subliniat, de asemenea, importanța educației juridice și a respectării legilor în parcursul personal și profesional.

Tabăra de Iarnă, desfășurată în cinci locații distincte (Penitenciarele Timișoara, Aiud, Arad, București-Jilava și Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna), este organizată în cadrul proiectului Corecțional, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014 – 2021, Programul Justiție, de către  Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) oferă elevilor nu doar cunoștințe teoretice, ci și oportunitatea de a interacționa direct cu profesioniști din domeniul penitenciar și de a explora diverse aspecte ale sistemului judiciar.

Ne exprimăm mulțumirile și recunoștința față de doamna Elisabeta Lipă pentru contribuția deosebită la această inițiativă educațională și pentru implicarea sa în sprijinirea formării și inspirării noii generații.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii