Astăzi 24-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Educația minorilor și tinerilor privați de libertate – dezbateri și prespective

Administraţia Naţională a Penitenciarelor va organiza luni, 11 decembrie 2017, în Bucureşti, la Hotel Parliament, Atelierul „Recomandări şi modele de bună practică privind educaţia minorilor şi tinerilor privaţi de libertate”. Evenimentul se derulează în cadrul proiectului „Linii directoare europene de interacţiune pentru profesioniştii din domeniul educaţiei care lucrează cu minorii în contextul justiţiei juvenile (EIGEP)”, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+, acţiunea cheie 3 „Sprijin pentru reforma politicilor”.

La atelier sunt invitaţi să participe atât specialişti din cadrul instituţiilor publice cu atribuţii privind asistenţa delincvenţilor juvenili, cât şi reprezentanţi din partea unor organizaţii neguvernamentale, care au un istoric îndelungat de colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Scopul evenimentului constă în prezentarea şi dezbaterea unui set de recomandări destinate formatorilor de politici publice, relevante din perspectiva îmbunătăţirii educaţiei copiilor din sistemul de justiţie, care au rezultat în urma activităţilor derulate în cadrul proiectului.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii