Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Donăm pentru viață!

„Niciun gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar.”
                                                                                                                      Aesop

Peste 120 de elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna au decis să își ajute semenii greu încercați și să doneze ceea ce au mai de preț – sângele, iar, odată cu acesta, și un strop de speranță, știut fiind că un donator poate salva cel putin trei vieți.
Din acest motiv, în zilele de 08 și 09 mai, la sediul insituției de învățământ se desfășoară o campanie de donare de sânge, cu sprijinul personalului din cadrul Centrului de transfuzii Bacău.
Gestul elevilor noștri vine în sprijinul oamenilor care luptă pentru viață, confirmând încă odată existența unui set de valori bine structurate, preluate de la familie și șlefuite pe parcursul educației continue, motiv pentru care întreg personalul didactic al Școlii este mândru de ei.
Conducerea Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna acordă permanent sprijin elevilor săi pentru realizarea campaniilor umanitare și a acțiunilor de binefacere, conștienți fiind de importanța dezvoltării și propagării spiritului de echipă, de solidaritate, de coeziune, atât în rândul personalului din unitățile penitenciare, cât și în societate.
Eu voi dona, dar tu?!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii