Astăzi 16-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Donăm, dar nu ne lăudăm!

Vrem doar să ne urmezi exemplul!

Astăzi, 10 octombrie 2018, 20 de funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focșani au donat sânge, în cadrul unei acţiuni umanitare organizate cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea şi a Garnizoanei Focşani.

Înţelegând că nevoia de sânge este permanentă, iar această acţiune poate ajuta la salvarea multor vieţi, începând cu luna aprilie 2015, constant, câţiva funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focșani s-au alăturat Campaniilor Naţionale de Donare de Sânge.
Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Focşani reprezintă un ajutor acordat unităţilor spitaliceşti care se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor, constituind, totodată, un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă.
Prin intermediul acestei acţiuni, cei 20 de funcţionari publici cu statut special au contribuit la completarea rezervelor Centrului de Transfuzie Sanguină din Focşani, acestea reprezentând tot atâtea şanse la viaţă acordate semenilor aflaţi în nevoie. Tichetele valorice obținute în urma donării vor fi valorificate, prin achiziționare de produse alimentare ce vor ajunge la Centrul de zi „DĂNUŢ” din Broşteni, judeţul Vrancea.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii