Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Direcţia Inspecţie Penitenciară la ceas festiv

Direcţia Inspecţie Penitenciară a găzduit luni, 26 iunie, o festivitate inedită de recunoaștere a valorii profesionale a celor care îşi aduc sau şi-au adus aportul la buna funcţionare a sistemului penitenciar, prin exercitarea funcției de control.

Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea structurii, 20 de ani de implicare şi dăruire, 20 de ani de devotament şi muncă susţinută.

La această celebrare a participat întregul colectiv al Direcţiei Inspecţie Penitenciară, precum şi foştii directori care au coordonat echipele de ofiţeri, de la înfiinţare şi până în prezent, în derularea sutelor de misiuni de control şi inspecţii generale.

Munca inspectorilor care exercită activităţi de control presupune sacrificii în detrimentul vieții personale și al familiilor lor, prin deplasări  permanente  și îndelungate în toate regiunile țării, fapt care trebuie recunoscut, apreciat și chiar recompensat.

Cu această ocazie, au fost înmânate plachete de recunoștință celor care şi-au adus aportul la dezvoltarea şi valorizarea structurii, de la începuturi până în prezent. Într-un cadru familiar au fost depănate amintiri şi dezbătute situaţii ce pot fi întâlnite în muncă, ambianţa creată având un puternic caracter motivaţional pentru noua generaţie.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii