Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

„Daruri din inimă pentru Inimă de copil”

Pornind de la inițiativa personalului din Sectorul Reintegrare Socială al Penitenciarului Galați, la începutul lunii decembrie, Moș Nicolae și spiridușul său, în persoana a doi deținuți, au deschis un atelier de creație în cadrul căruia copiii din Asociația „ Inimă de copil” Galați au personalizat obiecte decorative pentru impodobirea bradului de Crăciun. Ornamentele (globulețe din piele) au fost anterior confecționate de persoanele private de libertate în cadrul atelierelor ocupaționale organizate în penitenciar.
Efortul celor 15 copii a fost răsplătit cu dulciuri și articole de îmbrăcăminte, cele din urmă fiind special confecționate în timpul cursului de calificare a deținutilor în meseria de croitor, Moș Nicolae și spiridușul fiind chiar ei absolvenți ai acestui curs.
Alături de cei 5 membri ai Serviciului Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Galați si purtatorul de cuvant, la acest eveniment au participat directorul Serviciului Umanitar de Penitenciare-Conferința Moldova, dl. Mihai Enea, sponsor al cursului de calificare, și doamna Tamara Ursu, lectorul cursului.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii