Astăzi 25-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Daniela Țurcanu – exemplu și mândrie!

Nu de puține ori încrederea și ambiția ne sunt puse la încercare de piedici care zilnic ni se înfățișează ca obligații impuse de supraviețuirea în cotidian. Totul începe cu alarma amânată, cafeaua băută pe fugă, micul-dejun ambalat, acel „Bună dimineața!” devenit rutină, iar nu bucuria unui nou răsărit, sarcini de serviciu, stres, constrângeri, trafic și, în final, doar o secvență de viață pentru noi, când deja soarele apune și istovirea se așază.
Apar, însă, momente, povești, oameni care zdruncină zidurile comune ce ne încastrează în monotonie și, câteodată, tremurul este atât de puternic, încât ei devin exemple, iar noi pornim pe drumul lor.
Așa este Daniela, colega noastră, dublă campioană balcanică și multiplă campioană națională la Canotaj, Judo și Kempo, ofițer de penitenciare, zâmbet cald.
Daniela Țurcanu nu este doar un exemplu de ambiție în era timpului care nu mai are răbdare cu noi, este un profesionist pentru care fiecare moment constituie un target de fructificat.
Așa că, să luăm aminte! Privind în jur, la oameni ca Daniela, putem conștientiza că o viață armonioasă presupune echilibru, optimism și perseverență, toate acestea fiind combustibilul unui țel pe care toți trebuie să ni-l impunem.
Performanțele Danielei au fost recent promovate într-un material ProTV, disponibil aici.

Mai multe informații despre activitatea sportivă a colegei noastre puteți afla accesând următorul link: https://www.facebook.com/daniela.turcanuPT

Felicitări, Daniela! Ne mândrim cu tine!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii