Astăzi 23-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Colindători de seamă la Castelul Sâncrai

Şi nu, de data aceasta nu vorbim despre persoanele custodiate care, în această perioadă, sunt angrenate în multiple activităţi de reintegrare socială cu tematică de Crăciun. Astăzi vorbim despre colegii noştri, poliţiştii de penitenciare din cadrul Penitenciarului Aiud.

Mereu vă spunem că avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca munca noastră să prindă contur, câteodată încercăm să vă arătăm pasiunile noastre, cele de dincolo de „porţile înalte”, pentru a vă demonstra cât de mult contează exemplul personal pentru motivarea celui care, poate, de mult nu mai crede în el, iar alte ori, timid ce-i drept, venim în rândul vostru, vestindu-vă, prin cântec şi zâmbet, bucuria unor evenimente pe care noi, de multe ori, nu le putem petrece alături de familii, dată fiindu-ne misiunea.

În aceste zile, Corul Metanoia al Penitenciarului Aiud transmite nu doar mesajul Naşterii Domnului, ci şi mesajul unităţii şi imaginea oamenilor din spatele uniformelor. Pe mulţi dintre ei îi veţi găsi la datorie în zi de sărbătoare, aşa că vă invităm să îi primiţi să vă colinde cât încă vremea le permite!

 

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii