Astăzi 23-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

ȘNPAP Târgu Ocna întâmpină o nouă generație de elevi

Astăzi, 10 octombrie 2017, emoțiile au cuprins, parcă a mia oară, profesori, părinți și elevi, într-o primă zi dintr-o viitoare lungă carieră, cea de agent de penitenciare.

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna a deschis porțile unei noi generații de elevi, în vederea pregătirii profesionale, printr-un eveniment cadru, plin de semnificații, încurajări și gânduri în perspectivă, o perspectivă favorabilă unui sistem tânăr, în plină reformă.

În acest an școlar, 2017-2018, la Târgu Ocna vor fi instruiți un număr de 287 de elevi, dintre care 17 aparținând Republicii Moldova, în virtutea bunei colaborări cu Departamentul Instituţiilor Penitenciare din această țară. Structura de Învățământ Arad, arondată școlii, va asigura pregătirea unui număr de 61 de elevi, urmând aceeași paradigmă.

Evenimentul avut loc în sala de festivități a instituției și a urmat cursul firesc al celebrării fiecărui debut în pregătirea profesională. Au luat cuvântul: directorul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna – comisar șef de penitenciare Vasile SCUTARU, doamna comisar șef de penitenciare Ioana MORAR – Director general adjunct la Administraţia Naţională a Penitenciarelor și primarul oraşului Târgu Ocna – domnul Ștefan ȘILOCHI, nelipsind binecuvântarea Protului capelan Florin SMARANDI.

Și astfel, ușa Școlii se deschide an de an, promovând entuziasmul și calitatea procesului didactic specializat!

 

Bine ați venit, elevi!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii