Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Beneficiarii Programului de Internship al Guvernului României 2019 au vizitat ANP

Luni, 26.08.2019, la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, a avut loc o întâlnire cu cei 17 tineri, beneficiari ai ediţiei a VII-a a Programului Oficial de Internship al Guvernului României 2019.

Cu acest prilej, participanții au aflat informații  despre misiunea, valorile și obiectivele instituției noastre și s-au familiarizat cu metodele de lucru ale sistemului pentenciar.

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul directorul general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, doamna comisar șef de poliție penitenciară  Ioana Mihaela MORAR, fiind urmată de ceilalți reprezentanți ai aparatului central care le-au prezentat tinerilor domeniile de activitate, precum și modalitatea în care structurile își aduc aportul, conturând astfel o imagine a sistemului peniteciar.

Totodată, participanţilor li s-a oferit oportunitatea de a adresa întrebări și de a primi răspunsuri și lămuriri privind modul de organizare şi desfăşurare a activităţilor instituţiei, cele mai multe dintre acestea axându-se pe noțiunile legate de executarea pedepselor privative de libertate, cazare și reglementări referitoare la drepturile şi obligaţiile persoanelor custodiate.

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii