Astăzi 22-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Asistenți sociali din sistemul penitenciar românesc – laureați ai Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială

Marți, 19 martie, la Ateneul Român, în cadrul celei de-a Xa ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială – eveniment organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – a fost premiată performanța în domeniul social.

La eveniment au participat asistenți sociali din sectoare de activitate variate, fiind decernate premii pentru realizări profesionale deosebite.

Dintre cele zece categorii premiate, anul acesta, două distincții au fost acordate personalului din sistemul penitenciar: Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale a revenit doamnei comisar șef de poliție penitenciară (r) Camelia HEREA și Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate – doamnei inspector de poliție penitenciară Mihaela CIOLACU, asistent social în cadrul Penitenciarului Codlea.

Cu acest prilej, Administrația Națională a Penitenciarelor își exprimă recunoștința și adresează felicitări tuturor participanților și, în mod deosebit, câștigătorilor, pentru profesionalismul, dedicarea, angajamentul deosebit și modul în care s-au implicat în exercitarea admirabilei vocații de a-i sprijini pe cei aflați în dificultate.

Activitățile de asistență socială derulate la nivelul așezămintelor de deținere au o importanță deosebită în îmbunătățirea calității vieții și creșterea șanselor de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, prin implicarea familiei și a reprezentanților comunității în procesul recuperativ.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii