Astăzi 22-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

ANP, parte în Programul Oficial de Internship al Guvernului României

Astăzi, 17 iulie 2017, la Palatul Victoria, a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a cincea ediţii a Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

Instituția noastră participă la acest program în calitate de instituţie-gazdă, iar, cu acest prilej, un intern își va desfășura activitatea în cadrul  Biroului Software, Analiză şi Programare din Direcția Tehnologia Informației și Comunicații.

Debutul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în cadrul acestui program  a avut loc în anul 2015 când au fost selectați alți 4 interni.

La eveniment au fost prezenți domnul  Mihai Tudose, premierul României, miniștrii Educației Naționale, Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat,  Dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, Apelor şi pădurilor, Tineretului și sportului, Consultării publice și dialogului social, dar și  domnul Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI.

Aceștia le-au urat bun-venit tinerilor participanți și i-au felicitat pentru alegerea de a face parte dintr-un astfel de program care contribuie, în mod pozitiv, la dezvoltarea profesională și personală a fiecăruia dintre interni.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a fost reprezentată de doamna comisar șef de penitenciare Ioana-Mihaela MORAR, director al Direcției de Reintegrare Socială care exercită, prin delegare, atribuții de director general adjunct și doamna  Elena Grațiela MÎNDRU, Șef Serviciu Formare Profesională, coordonatorul instituțional al Programului de Internship.

.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii