Astăzi 17-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

ANP, parte în Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediția 2019

Miercuri, 17.07.2019, la Palatul Victoria, a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a VII- a ediţii a Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

Sistemul penitenciar, prin Administraţia Naţională a Penitenciarelor, participă la acest program, în calitate de instituţie-gazdă, pentru a patra oară, fiind selectat un intern care își va desfășura activitatea în cadrul Serviciului Formare Profesională al Direcției Management Resurse Umane, din aparatul central.

Ceremonia a fost deschisă de premierul României, doamna Viorica Dăncilă, care a subliniat importanţa şi succesul programului, fiind alocate 200 de locuri în Guvern, ministere, instituții și autorități publice, iar evenimentul a continuat cu luarea cuvântului de mai mulți miniștri care au urat bun-venit tinerilor participanți, instituția noastră fiind reprezentată de doamna comisar șef de penitenciare Ioana Mihaela MORAR, director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2019, organizat de Secretariatul General al Guvernului este dedicat studenților și absolvenților formelor de învățământ din România și din străinătate. Cu acest prilej, tinerii au posibilitatea să cunoască îndeaproape modul de lucru al administraţiei publice centrale, să participe la discuții și întâlniri de lucru în diferite domenii de competență, dar și la training-uri și workshop-uri tematice.

 

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii