Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

ANP – Atelier de lucru EIGEP

Miercuri, 25 aprilie 2018, Administrația Națională a Penitenciarelor a organizat, în cadrul proiectului „Linii directoare europene de interacțiune pentru profesioniștii din domeniul educației care lucrează cu minorii în contextul justiției juvenile” (EIGEP), finanțat în cadrul programului „Erasmus +”, acțiunea cheie 3 „Sprijin pentru reforma politicilor”, un atelier de lucru la care au participat cu factorii europeni interesați.
La evenimentul organizat în cadrul pachetului de lucru nr. 6 „Dezvoltarea unor recomandări privind politicile de acțiune pe baza informațiilor culese în cadrul proiectului” au participat specialişti din sistemul justiţiei juvenile şi din sistemul educaţional din Spania, Italia, Muntenegru şi Olanda.
Scopul atelierului a fost acela de a analiza modalitatea în care educaţia, în contextul justiţiei juvenile, poate fi îmbunătăţită prin utilizarea rezultatelor obţinute în cadrul proiectului EIGEP, dar şi de a identifica maniera în care recomandările elaborate pot fi traduse în recomandări de politici publice europene.

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii