Astăzi 23-04-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

A început școala! Începe și tu să fii bun!

La începutul lunii septembrie 2018, angajați ai Penitenciarelor Spital-București Jilava și București-Jilava, au donat, în cadrul Campaniei „Zâmbete pentru copii”, 61 de ghiozdane complet echipate, unor copii cu care viața, din punctul de vedere al situației economico-sociale, nu a fost prea darnică.
Dincolo de greutățile întâmpinate în gestionarea traiului zilnic, copiii, proveniți din județele Teleorman și Vaslui, întruchipează adevărate modele de ambiție, perseverență și optimism, declarându-se promotori ai unor comportamente prosociale, ai unor viitoare cariere de succes, combătând, astfel, în cazul lor, riscul unei decăderi în câmpul infracționalității, situație des asociată unui mediu familial precar.
Copiii care au primit aceste rechizite, din partea angajaților celor două unități penitenciare, se află în grija unor preoți parohi, beneficiind de sprijin și îndrumare în spiritul învățăturilor creștine.
În cadrul acestei campanii, s-au achiziționat și donat, de asemenea, hăinuțe, încălțăminte, jucării, un calculator, o imprimantă, dar și alte daruri atât de utile pentru micii școlari.
Aprecierea gestului colegilor noștri se va reflecta, zilnic, în capela unității, prin darul oferit de preotul paroh din satul Parapanița, județul Vaslui.

Le urăm succes tuturor învățăceilor, mici sau mari deopotrivă, încurajând orice faptă bună care vine în sprijinul educației, singura activitate care poate produce efecte reale în procesul dezvoltării sociale!

← Către lista de evenimente
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii