Astăzi 16-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Comunicat de presă din 23.01.2014

Semnarea protocolului de colaborare între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Fundaţia Prison Fellowship România

Luni, 20 ianuarie 2014, a fost semnat un nou protocol de colaborare între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Fundaţia Prison Fellowship România.

Protocolul încheiat are ca obiectiv colaborarea părţilor, în vederea desfăşurării de programe şi acţiuni comune, care să contribuie la facilitarea reinserţiei sociale a persoanelor private de libertate. În cadrul acordului este prevăzută derularea de activităţi educative şi de asistenţă psihosocială cu persoanele private de libertate, fără deosebire de rasă, sex, naţionalitate sau apartenenţă religioasă.

Acţiunile stipulate de acest parteneriat vor fi implementate şi coordonate de Fundaţia Prison Fellowship România, de Direcţia Reintegrare Socială din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi de unităţile penitenciare subordonate.

Documentul încheiat pe o durată de trei ani a fost asumat de domnul comisar şef de penitenciare Cătălin Claudiu BEJAN, director general şi doamna comisar de penitenciare Ioana Mihaela MORAR, director al Direcţiei Reintegrare Socială din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi de domnul Andrei CSILIK, administrator al Fundaţiei Prison Fellowship România.

← Către lista de post
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii