Astăzi 25-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

Comunicat de presă 16.04.2014

„Dăruim din suflet”

Marţi, 15 aprilie 2014, la Afi Palace Cotroceni a avut loc evenimentul caritabil „Dăruim din suflet”, ediţia a IV–a, organizat de Centrul European pentru Prevenirea Adicţiilor, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti, Agenţia Naţională Antidrog şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

​​          Scopul evenimentului a fost sprijinirea a 20 de copii şi adolescenţi cu rezultate foarte bune la învăţătură şi activităţile extraşcolare, care provin din familii cu situaţie materială precară, aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Sectorului 6, Bucureşti.

În cadrul evenimentului a avut loc Gala „Dăruim zâmbete, dăruim şanse”, ca punct de plecare în formarea unui sistem de activităţi social-educaţionale pentru consolidarea performanţelor.

Cu ocazia evenimentului caritabil, a fost organizată şi o expoziţie cu vânzare, constând în obiecte confecţionate de deţinuţi de la Penitenciarul Bucureşti Jilava (tablouri pictură pe nisip, fir art, felicitări, obiecte din sticlă, măşti, jucării din lemn), la care au participat şi 17 deţinuţi, care execută pedeapsa în regim deschis şi semideschis, rezidenţi ai Comunităţii Terapeutice şi persoane incluse în programele de tip hobby (pictură, desen, artizanat, sculptură etc.).

Evenimentul a beneficiat şi de prezenţa: What’s up & Amna, Etnic, Sophia, Andrei Leonte şi Anthony, campionul K1 Ciprian Sora, Ana Maria Brânză, Răzvan Lupaşcu, Mihaela Borcea, Galina Pânzaru, dar şi celebrităţi din lumea fotbalului.

← Către lista de post
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii