Astăzi 24-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

ANUNȚ – Dezbatere publică

Anunț privind organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.
Astăzi, 04 octombrie 2019, în conformitate cu dispoziţiile art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administrația publică, republicată, Administrația Națională a Penitenciarelor anunță organizarea, în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, situat în Bucureşti, str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, etaj 7, Sala de ședințe, a întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Decizie privind componența şi Regulamentul de desfășurare a lucrărilor Consiliului de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv al unităților subordonate.
La dezbaterea publică este invitată să participe, în limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Propunerile, sugestiile sau opiniile scrise care nu au fost transmise în perioada anterioară întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului vor fi comunicate Administrației Naționale a Penitenciarelor în format electronic/material, prin transmitere la adresa de e-mail: anp-dcean@anp.gov.ro ori prin depunere personală/poştă/curier la Registratura Administrației Naționale a Penitenciarelor din Mun. Bucureşti, Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, cod 023761, program: luni – vineri, între orele 8:00-16:00.
În scopul eficientizării organizării şi desfăşurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 08 octombrie 2019, ora 16:00, la adresa de e-mail anp-dcean@anp.gov.ro ori la nr. tel: 021 208.61.50/ interior 27592, 27571, cu menţionarea, dacă este cazul, a intenţiei de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii şi, în cazul persoanelor juridice, a numărului şi numelui participanţilor.
Precizăm că timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 15 minute/persoană juridică sau, după caz, participant.

Proiectul de act normativ poate fi consultat aici: https://anp.gov.ro/informatii/transparenta-decizionala-conform-legii-52/

← Către lista de anunturi
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii