Astăzi 24-07-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

16-18.08.2023

În perioada 16-18.08.2023, a avut loc vizita unei delegații din Turcia, formată din 14 specialiști din administrația penitenciară și serviciile de probațiune. Printre aceștia s-au numărat judecători, asistenți sociali, psihologi, profesori și personal din penitenciare.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul unui proiect de job shadowing, finanțat prin Erasmus+.

În prima zi, membrii delegației au fost întâmpinați de domnul comisar șef de poliție penitenciară dr. Dan HALCHIN, director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, de doamna comisar șef de poliție penitenciară Ioana MORAR, director general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor și de doamna Iuliana CĂRBUNARU, inspector în cadrul Direcției Naționale de Probațiune, fiindu-le prezentată activitatea celor două instituții .

În a doua zi, s-au purtat discuții aplicate cu specialiști din cadrul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, Direcției Management Resurse Umane și Direcției Reintegrare Socială.

În a treia zi, a  avut loc deplasarea la Penitenciarul București – Jilava, unde a fost prezentată unitatea, sectoarele de deținere și a fost vizitat Fortul 13.

În încheiere, a avut loc o sesiune de Q&A.

← Către lista de post
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii