Astăzi 20-06-2024 sunt: 24106 persoane private de libertate

07.01.2022 – 10:00-13:00

Prima întâlnire de lucru cu reprezentanții legali ai S.C. EXPERT PROJECT TEAM S.R.L., referitoare la încheierea contractului de achiziţie publică Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului “Penitenciar P48 UNGURIU – Penitenciar 900 de locuri cu regim semideschis şi deschis”, județul Buzău, cu operatorul economic S.C. EXPERT PROJECT TEAM S.R.L., la care au participat domnul director general adjunct comisar șef de poliție penitenciară Aurelian OPREA și domnul director general adjunct comisar șef de poliție penitenciară Marian ILIE, alături de reprezentanți ai direcțiilor siguranța deținerii și regim penitenciar, economico-administrativă și ai unității de implementare proiecte.

S.C. EXPERT PROJECT TEAM S.R.L. a efectuat o scurtă prezentare a proiectului tehnic care va fi elaborat, a informațiilor necesare a fi puse la dispoziție de către Administrația Națională a Penitenciarelor, a calendarului activităților și întâlnirilor care vor avea loc în perioada imediat următoare, astfel încât prestarea serviciilor de proiectare să se deruleze în condiții corespunzătoare, în conformitate cu contractul încheiat.

După întâlnirea de la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, reprezentanții S.C. EXPERT PROJECT TEAM S.R.L., împreună cu directorii generali adjuncți sus menționați, s-au deplasat la sediul Ministerului Justiției, unde a avut loc o întâlnire cu domnul Tiberiu UNGUREANU, consilier al ministrului justiției, întâlnire ce a avut drept scop, reiterarea importanței acestui proiect de investiții care face parte din Programul de guvernare 2020-2024 – Investiții în infrastructura din justiție pe termen mediu și lung, aprobat prin hotărârea Parlamentului României nr. 31/2020.

← Către lista de post
Sari la conținut

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii