Calendar

duminică
28
28.05.2017
L Ma Mi Jo V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Nu sunt evenimente in aceasta zi.
Timp Titlu Tip  
Nu sunt evenimente in aceasta zi.
Afișează 0 rezultate.

A N U N Ț

 

În vederea cunoașterii muncii de penitenciare, pentru a crea o mai bună percepţie asupra instituției noastre de învățământ și motivarea tinerilor liceeni să urmeze o carieră în sistemul penitenciar, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna îți deschide porțile pentru tinerii doritori.

Astfel, tinerii se pot informa cu privire la sistemul de pregătire pe care îl asigură Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna și beneficiile profesiei de "agent de penitenciare".

 Instituția poate fi vizitată în fiecare zi de marți, în intervalul orar 9 – 12, iar în cadrul itinerariului pot fi vizitate obiectivele de interes didactic, precum și spaţiile de studiu şi cazare ale elevilor școlii.

Cei interesați, precum si instituțiile de învățământ, se pot adresa cu o cerere scrisă conducerii unității pentru a li se facilita accesul în incinta instituţiei noastre.

Cererea (conform modelului anexă)  se va transmite prin fax la nr.  0234/ 344 153 sau email smaptgocna@anp.gov.ro, cu cel puțin 3 zile lucrătoare înaintea vizitei. 

 

 

 

Concurs de încadrare din sursă externă pentru ocuparea posturilor vcante de ofițeri în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna

 

Pentru încadrarea în corpul ofiţerilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna un număr de 14 de posturi vacante de ofițer:

-       1 post de ofițer - managementul situațiilor de urgență;

-       1 post de ofițer - sănătatea și securitatea muncii și protecția mediului:

-       2 posturi de ofițer  - psiholog resurse umane;

-       10 posturi de ofițer - profesor, respectiv:

o   1 post ofițer - profesor teorie si practică penitenciară – siguranță și regim;

o   1 post ofițer - profesor teorie si practică penitenciară – evidență deținuți;

o   2 posturi ofițer – profesor psihologie penitenciară;

o   1 post ofițer – profesor drept;

o   1 post ofițer – profesor tehnologia informației și comunicării;

o   1 post ofițer - profesor comunicare profesională în limba engleză;

o   1 post ofițer – profesor pregătire fizică;

o   2 posturi ofițer – profesor autoapărare și intervenție profesională;

 

La concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice postului, conform anunțului publicat pe site-ul oficial al Administrației Naționale a Penitenciare – secțiunea Carieră – Concursuri din sursă externă (link-ul https://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa).

Concursul se desfăşoară în mai multe etape:

-        Etapă preliminară - Testare psihologică pentru toți candidații;

-        Susținerea probelor de concurs sunt:

a)    Interviul psihoprofesional;

b) proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului, nivel I

c) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice;

 

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematica și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.

 

Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 8.00 – 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, str. Tisești nr. 137, jud. Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet: 11 iulie 2016, ora 15.00

 

 

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penit. Tg.Ocna

Newsletter

Chestionare

Petitii online