Penitenciarul Vaslui se află situat în partea de Sud a oraşului,la ieşirea din Vaslui spre Bârlad/Bucureşti.

Daţi click pentru detalii

   Duminică, 07.08.2016, între orele 11.00 – 14.00,  invităm toate persoanele interesate să  participe la un tur de prezentare a lucrărilor realizate la Penitenciarul Vaslui în cadrul  proiectului "O pată de culoare".

          Reamintim faptul că în perioada 01-07.08.2016, 27 de artiști din întreaga țară, studenți ai facultăților de arte, reprezentanți ai unor instituții, voluntari, dar și 21 de deținuți au pictat aproximativ 1000 metri pătrați din pereții Penitenciarului Vaslui, curțile de plimbare și  porțile de acces. Tehnicile folosite au fost:  artă murală, artă stradală (street art) și graffiti.

       La activitate vor fi prezenți artiștii participanți la  festivalul de profil „Open Camp Vaslui", reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și neguvernamentale locale, alți parteneri implicați în desfășurarea în bune condiții a proiectului nostru.

       Vizitatorii  vor prezenta, la intrarea în penitenciar, documente de legitimare valabile (carte de identitate sau pașaport). Aceştia nu pot să introducă în penitenciar bagaje, sacoșe, aparate de telefonie mobilă, aparatură electronică audio-video precum şi alte obiecte şi substanţe interzise de prevederile legale în vigoare.

     Nu pot vizita penitenciarul persoanele care se află sub influenţa băuturilor alcoolice și cele care au interdicție de acces în penitenciar.

Pentru informaţii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe d-nul  Nicolae TOMA, telefon 0235/322510, 0746318302, e-mail: nicolae.toma@anp.gov.ro

Cu deosebită consideraţie,

 

Comisar şef de penitenciare Eusebio BRÎNZĂ

Director

Penitenciarul Vaslui

Rezultate selectie dosare SNPAP Tg. Ocna 2013

Penitenciarul Vaslui
Astăzi (29/05/2017) sunt: 957 persoane private de libertate

Newsletter

Chestionare

Petitii online